Makelpunt 's-Hertogenbosch

Welkom op het Makelpunt ’s-Hertogenbosch!

Zoekt u een locatie voor uw activiteit of plan of heeft u een locatie beschikbaar in ’s-Hertogenbosch? Het Makelpunt is de centrale plek in de stad voor mensen en organisaties die op zoek zijn naar ruimte. Dit is een gratis service van de gemeente ‘s-Hertogenbosch!

Het Makelpunt ‘s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van de Gemeente ’s-Hertogenbosch en faciliteert initiatiefnemers en aanbieders van ruimte. Het Makelpunt is vergelijkbaar met de bekende makelaarswebsite Funda.nl maar dan voor lokaal vastgoed in ’s-Hertogenbosch. Hierbij kunt u denken aan gemeentelijke panden, cultureel-, onderwijs- en maatschappelijk vastgoed, maar bijvoorbeeld ook aan klein commercieel vastgoed. Er wordt op deze site geen woonruimte aangeboden. 

Het Makelpunt is een online platform waar aanbieders van en zoekers naar ruimten elkaar kunnen vinden en tot mooie matches kunnen komen. Uitgangspunt is het verbinden van de stad! De gemeente heeft hierin een onafhankelijke positie.

Hoe werkt het?

Zoekende partijen kunnen rechtstreeks contact opnemen met de aanbieders door de zoekfilters op de website te gebruiken. Vrager en aanbieder maken onderling afspraken over gebruik en vergoeding en mogelijk ontstaat er een ‘match’.

Als aanbieder bepaalt u zelf of de activiteit van de aanvrager binnen uw accommodatie of bij uw organisatie past. Op onze website ziet u welk aanbod nu al beschikbaar is voor allerlei (maatschappelijke) activiteiten.

Om ruimte te kunnen aanbieden kunt u een account aanmaken op onze website: www.makelpunt-s-hertogenbosch.nl. Wij beoordelen vervolgens of de aangeboden ruimte voldoende geschikt is om te plaatsen op de website. Na overleg met onze vastgoedbeheerder ontvangt u de inloggegevens voor de website om panden of ruimtes aan te melden. U kunt met deze gegevens zelf panden of ruimtes aanmelden op de website.

Vragen?

Bij het Makelpunt kunt u ook terecht voor algemene vragen rondom ruimte. Het Makelpunt is op de hoogte van de vraag en het aanbod dat in de stad leeft. Zij heeft daarvoor een breed netwerk in de stad.

Benieuwd welke panden gemeente s-Hertogenbosch in de verkoop heeft?

Bekijk het volledige aanbod te koop staande panden van de gemeente 's-Hertogenbosch via GemeentePand.nl.

 

Enkele ketenpartners van het Makelpunt zijn onder meer:

- 'S-PORT (sport en gezondheid)

- BIM (maakt ondernemen mogelijk)

- Droomstad Den Bosch (samen maken we onze droomstad)

- VOLOP Den Bosch (ruimte voor initiatief)

- Open ondernemen (ondernemen in de stad Den Bosch)