Ook al eens in een karakteristieke ruimte willen vergaderen?

Er is weer nieuw aanbod op Makelpunt 's-Hertogenbosch:

Een prachtige, karakteristieke vergaderkamer te huur in het pand De Drije Swarte Mollen aan de Hinthamerstraat 192. Centrum locatie. Kijk gauw bij ons aanbod! Met dank aan Pas verhuurt!

 

Nieuw aanbod van ruimte op Makelpunt 's-Hertogenbosch: 

Twee prachtige vergaderruimten in het Museumkwartier! Kijk gauw bij ons aanbod! Met dank aan MuseumBrasserie - Maison van den Boer!

 

Verwersstraat 41 in hartje centrum, pal tegenover parkeergarage Wolvenhoek. Twee prachtige vergaderruimten in het Museumkwartier. Omring u in de charmes van het verleden met moderne faciliteiten! Kijk gauw bij ons aanbod! Met dank aan MuseumBrasserie - Maison van den Boer!

 

Vincent van Goghlaan 1 te Hintham. Diverse mooie ruimten te huur voor vergaderen, bijeenkomsten, seminars, theatervoorstellingen en meer. Kijk gauw bij ons aanbod! Met dank aan Sociaal Cultureel Centrum De Biechten!

 

Wist u al dat u bij het Makelpunt ook terecht kunt voor diverse huurmogelijkheden niet alleen voor langere perioden, maar ook voor een dagdeel of een uur. Dé plek waar u wellicht ruimte kunt vinden voor uw activiteit. Zoals: ...

  • Vergaderruimte;
  • Kantoorruimte;
  • Bijeenkomst;
  • Atelierruimte;
  • Bedrijfshal;
  • Winkelruimte;
  • Bedrijfsruimte;
  • Ruimte voor sportactiviteiten;
  • Enzovoorts.

Kijk gauw bij ons aanbod! Wellicht zit er een geschikte locatie voor uw activiteit bij!

 

Nieuw aanbod op het Makelpunt van 's-Hertogenbosch: Poeldonkweg 5 te 's-Hertogenbosch. Wat een mogelijkheden! Het betreft een groot pand met kantoorruimten tussen de 19 en 57 m2, maar ook atelierruimten van 27 en 89 m2. Daarnaast een hele grote bedrijfshal van maar liefst 7.978 m2. Kijk gauw bij ons aanbod! Met dank aan de BIM!

 

Nu op Makelpunt 's-Hertogenbosch: Mooie bedrijfsruimte in de binnenstad, aan de Orthenstraat 330! Kijk gauw bij ons aanbod! Met dank aan Volop Den Bosch en Van Hamond Vastgoed!

 

Sinds juli 2016 is Makelpunt ’s-Hertogenbosch een feit. We zijn er trots op dat we steeds meer bekendheid krijgen in de stad en dat er meer vragers naar ruimte een geschikte locatie kunnen vinden via de site. Om het voor u nog eenvoudiger te maken hebben we hard gewerkt aan een vernieuwde site. We zijn blij dat we deze nu met u kunnen delen!

 

Op 13 juli 2016 is Makelpunt 's-Hertogenbosch van start gegaan. Bent u op zoek naar ruimte in de gemeente 's-Hertogenbosch, of heeft u ruimte beschikbaar neem contact met ons op voor de mogelijkheden.